Appartementen

Een vakantiehuisje in het Zillertal is snel gevonden. Er zijn namelijk honderden vakantiehuizen en appartementen beschikbaar, zowel in de winter als in de zomer. Je kunt er terecht via de bekende bemiddelaars zoals bijvoorbeeld Arke, Belvilla of Happy Home, maar er zijn ook particulieren die hun vakantiehuisje zelf via internet verhuren.

Via de links op deze pagina vind je snel een leuk vakantiehuisje in het Zillertal. Het dal heeft zowel luxere appartementen als budget-onderkomens, dus er is voor elk wat wils.

Arke
Arke geeft je de mogelijkheid je reis samen te stellen zoals jij dat wilt. Via Arke kun je bijvoorbeeld direct met een appartement, hotel of vakantiehuisje ook de vlieg, trein of busreis naar het gebied erbij boeken. Bovendien krijg je bij de meeste onderkomens ook nog eens een gratis skipas erbij! Dus of je nu all-inclusive wilt of zelf ook nog wat wil regelen, bij Arke is alles mogelijk!
Zoek op de site van Arke naar appartementen in het Zillertal

Belvilla
Bij Belvilla vind je honderden vakantiehuisjes in het Zillertal. Je kunt er heel eenvoudig filteren op speciaal de voorkeuren die je hebt voor een vakantiehuisje. Wil je bijvoorbeeld een appartement, of juist een chalet? Ook kun je een voorkeur opgeven voor een landelijke ligging, hoeveel slaapkamers en welke faciliteiten er in of rond het huisje moeten zijn.
Zoek op de site van Belvilla naar vakantiehuisjes in het Zillertal

Happy Home
Ook Happy Home heeft een aantal vakantiehuisjes beschikbaar in het Zillertal. Je vindt er huisjes in diverse prijscategorieën. Ook hier kun je filteren op de specifieke wensen die jij hebt voor je onderkomen in het Zillertal.
- Zoek op de site van Happy Home naar vakantiehuisjes in het Zillertal

Tags: , , , , ,


Reacties zijn gesloten.

Terug naar boven ↑