Nieuws Emeibaby

Emeibaby

Emeibaby: Zillertaler baby-draagzak verovert de wereld

Een inwoonster van Ramsau im Zillertal heeft een nieuw soort baby-draagzak uitgevonden en maakt daarmee momenteel internationaal furore. De emeibaby is een combinatie van een rugzak en een draagdoek en werd inmiddels al duizenden keren verkocht in Europa. De uitvindster, Daniela Larch, die haar bedrijf runt vanuit Ramsau, heeft nu ook Azië en de VS in het vizier. Ze won onlangs bovendien een prijs voor jonge ondernemers met haar nieuwe product. De emeibaby draagzak is bijvoorbeeld erg handig voor het dragen van je baby tijdens een zomerse bergwandeling in het Zillertal.

Daniela Larch maakte het eerste prototype van de draagzak zelf, omdat ze vond dat bestaande draagzakken niet handig waren. Het unieke aan deze nieuwe draagtas voor baby’s is dat dezelfde tas voor baby’s vanaf de geboorte tot ze 2 à 3 jaar zijn gebruikt kan worden. Daarbij is het een combinatie van een traditionele draagdoek en een handige rugzak, die je snel op zowel je buik als rug kunt bevestigen. De emeibaby draagzak is in een aantal Nederlandse webshops verkrijgbaar in diverse kleuren en kost 129,- euro. Ideaal wanneer je met een baby op vakantie wilt en ook geregeld bergwandelingen wilt maken!

Tags: , , , , , , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Terug naar boven ↑