Fügen – Spieljoch

Het skigebied Spieljoch ligt op een hoogte van 630 tot 2500 meter. Bovenin vind je vrijwel altijd sneeuw, op de lager gelegen pistes moeten de sneeuwkanonnen soms een handje helpen. Spieljoch is het kleinste gebied in het Zillertal en ligt direct aan het begin van het dal. Het richt zich voornamelijk op families. 1 kilometer van de in totaal 21 kilometer aan pistes is blauw, de overige 20 is rood. De skiregio bevindt zich boven het dorp Fügen.

Skipas
De Zillertaler superskipass en de Spieljochbahn-tageskarten kunnen gebruikt worden in Fügen – Spieljoch. Met deze passen kun je al de liften in Fügen – Spieljoch gebruiken. De skipassen zijn van chipkaarten voorzien die door de zak van je broek of jas heenwerken, waardoor je de pas handig in je zak kunt laten tijdens het passeren van de poortjes.

Skibus
Gratis bussen verbinden de dorpen en dalstations rondom Fügen. Met een geldige skipas kun je gebruik maken van deze bussen om van en naar de dalstations en je hotel of appartement te reizen.

Skischolen
Er zijn diverse scholen in het gebied Spieljoch waar je skiën of snowboarden kunt leren. De lessen kun je individueel of met groepen nemen. Meer informatie over skischolen vind je met de links hieronder.

- Skischule Aktiv
Schischule Fügen – Hochfügen Kostenzer
Schischule Total

Rodelen
Heb je even genoeg van skiën of snowboarden? Leef je dan uit op de rodelbaan van Spieljoch.

Pistekaart
De pistekaart van Spieljoch vind je hieronder. Klik om te vergroten.

Tags: , , , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Terug naar boven ↑