Hart im Zillertal

Hart is een rustig dorpje in de bovenste helft van het Zillertal, tegenover Fügen gelegen. Door de wat hogere ligging heb je vanuit Hart een mooi uitzicht op de rest van het Zillertal en de tegenover liggende bergen. Het dorp telt meer dan 1.500 inwoners.

In Hart bevinden zich diverse vakantiehuisjes, appartementen en hotels. Niet verwonderlijk dat dit dorpje geliefd is bij families, het is tegelijk rustig gelegen en op geringe afstand van de skigebieden Spieljoch en Hochzillertal. De gratis skibus vanuit het dorp brengt je binnen enkele minuten naar de dalstations.

Hart heeft verschillende oude gebouwen, zoals een kerk en een kapel. Voor kinderen is er ‘s zomers een vogelleerpad, richting een indrukwekkende waterval, de Schleierwasserfall. De tocht brengt je in aanraking met de vogelsoorten die het Zillertal rijk is en duurt ongeveer 2,5 uur.

Kaart van Hart
Tags: , , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Terug naar boven ↑