Hochzillertal

Het skigebied Hochzillertal ligt op een hoogte van 600 tot 2500 meter. In het wintersportseizoen is het bovenin praktisch sneeuwzeker, op de lager gelegen stukken wordt met sneeuwkanonnen voor voldoende sneeu gezorgd. Het gebied heeft 181 kilometer aan pistes, waarvan 40 kilometer blauw, 101 kilometer rood en 40 kilometer zwart. De skiregio verbindt de gebieden rond Kaltenbach en Hochfügen.

Skipas
De Zillertaler superskipass en de Ski Optimal Skipas kunnen gebruikt worden in Hochzillertal. Met deze passen kun je al de liften in Hochzillertal gebruiken. De skipassen zijn van chipkaarten voorzien die door de zak van je broek of jas heenwerken, waardoor je de pas handig in je zak kunt laten tijdens het passeren van de poortjes.

Skibus
Gratis bussen verbinden de dorpen en dalstations van Kaltenbach en Hochfügen. Met een geldige skipas kun je gebruik maken van deze bussen om van en naar de dalstations en je hotel of appartement te reizen.

Skischolen
Er zijn diverse scholen in het gebied Hochzillertal waar je skien of snowboarden kunt leren. De lessen kun je individueel of met groepen nemen. Meer informatie over skischolen vind je met de links hieronder.

- Skischule Hochzillertal
Skischule Optimal

Snowboarden
Snowboarders kunnen hun hart ophalen in Hochzillertal. Er zijn verschillende half-pipes en Snowparks waar zowel beginners als professionals aan hun techniek kunnen werken.

Rodelen
Heb je even genoeg van skien of snowboarden? Leef je dan uit op een rodelbaan in Hochzillertal. Het skigebied Hochzillertal telt zes rodelbanen waarvan er drie verlicht zijn.

Pistekaart
De pistekaart van Hochzillertal vind je hieronder. Klik om te vergroten.

Tags: , , , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Terug naar boven ↑