Mayrhofner Bergbahnen

Het skigebied Mayrhofner Bergbahnen bevindt zich op een hoogte van 630 tot 2500 meter. In het wintersportseizoen is er bovenin de bergen praktisch altijd sneeuw genoeg op de pistes. Beneden in het dal moeten de sneeuwkanonnen in mindere dagen voor voldoende sneeuw zorgen. Het gebied heeft 45 kilometer aan blauwe pistes, 94 kilometer aan rode en 20 kilometer aan zwarte. De skiregio bevindt zich grotendeels op de bergweides van de Rastkogel, boven Mayrhofen.

Skipas
De Zillertaler superskipass en de Skipass Mayrhofen kunnen gebruikt worden in Mayrhofner Bergbahnen. Met deze passen kun je al de liften van Mayrhofner Bergbahnen gebruiken. De skipassen zijn van chipkaarten voorzien die door de zak van je broek of jas heenwerken, waardoor je de pas handig in je zak kunt laten tijdens het passeren van de poortjes.

Skibus
Gratis bussen verbinden de dorpen en dalstations rondom Mayrhofen en Tux. Met een geldige skipas kun je gebruik maken van deze bussen om van en naar de dalstations en je hotel of appartement te reizen.

Skischolen
Er zijn diverse scholen in het gebied van de Mayrhofner Bergbahnen waar je skiën of snowboarden kunt leren. De lessen kun je individueel of met groepen nemen. Meer informatie over skischolen vind je met de links hieronder.

- Skischool Mayrhofen 3000
Skischool Mayrhofen
Skischool SMT Mayrhofen

Snowboarden
Snowboarders kunnen hun hart ophalen in Mayrhofner Bergbahnen. In het Vans Penken Park vind je een halpipe en diverse obstakels waar beginners en gevorderden aan hun techniek kunnen werken.

Rodelen
Heb je even genoeg van skiën of snowboarden? Leef je dan uit op een rodelbaan in het gebied Mayrhofner Bergbahnen. Je vindt hier twee banen, de Lacknerbrunn rodelbaan en de Wiesenhof rodelbaan.

Pistekaart
De pistekaart van Mayrhofner Bergbahnen vind je hieronder. Klik om te vergroten.

Tags: , , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Terug naar boven ↑