Skipas

Om de pistes op te mogen en gebruik te kunnen maken van de skiliften, heb je een skipas nodig. Er zijn in het Zillertal diverse mogelijkheden, afhankelijk van je eigen wensen.

Er zijn verschillende prijzen voor volwassenen, jongeren en kinderen. Kinderen tot 5-6 jaar mogen gratis mee de liften op.

Zillertaler Superskipasss

Met de superskipass heb je toegang tot alle liften en pistes in het gehele Zillertal. Houd je dus van afwisseling, dan is dit een goede keuze. Je kunt kiezen uit een pas voor 2 of meer dagen, tot 21 dagen. Ga je langer, dan kun je gebruik maken van een seizoenskaart. Deze is het hele skiseizoen geldig, van begin december tot half april.

Daarnaast heb je bij de superskipass de mogelijkheid om te kiezen voor kaarten waarbij je bijvoorbeeld uit in totaal 7 dagen vakantie 5 dagen naar keuze gebruik kunt maken van de skipistes. Ga je bijvoorbeeld een week op vakantie, maar wil je ook 1 of 2 dagen iets in het dal gaan doen, dan is dit een voordelige optie.

Dagkaarten
Voor elk skigebied in het Zillertal heb je dagkaarten. Hiermee heb je enkel toegang tot de skipistes in een gebied. Je kunt het aanvangstijdstip kiezen, zo kun je ook bijvoorbeeld enkel een kaart voor ‘s middags kopen. Wil je alleen ‘s morgens de piste op, dan kun je de kaart ‘s middags weer inleveren, waarna je een deel van het aankoopbedrag terugkrijgt. Ook een handige optie wanneer je bijvoorbeeld een 5 van de 7 dagen keuzekaart hebt en je op het eind besluit toch nog een dagje te willen skiën.


Tags: , , ,


Reacties zijn gesloten.

Terug naar boven ↑