Beleven Erlebnistherme Zillertal

Erlebnistherme Zillertal

Wellness

Na een lekker dagje skiën is er niets lekkerder dan heerlijk relaxen in een sauna of zwembad, of je te laten verwennen met een rustgevende massage. Of heb je een prachtige maar zware bergwandeling in de zomer gemaakt en wil je lekker uitrusten in een waterrijke omgeving? In Zillertal zijn verschillende zwembaden, sauna’s en wellnesscentra. We zetten ze hier voor je op een rijtje.

Erlebnistherme Zillertal
Erlebnistherme ZillertalWie zichzelf een kleine afwisseling gunt en iets anders wil meemaken, die is in de moderne Erlebnistherme Zillertal aan het juiste adres. In elk jaargetijde en bij elke weersomstandigheid is een bezoek aan het zwemparadijs Erlebnistherme Zillertal te Fügen een welbesteed uitje. Wellnes, massage, een reuzenglijbaan, een zwembad, een restaurant, kinderbassins, een kinderspeelplaats, waterspelen. Hier is plezier voor groot en klein. Een extra zwemcursus voor baby’s staat eveneens op het programma, net zoals dat er een stromingskanaal en golfbassin voor ongeremd waterplezier te vinden zijn.

Erlebnisbad Mayrhofen
Met een buitenzwembad, binnenzwembad, sauna, solarium en massageruimte biedt het Erlebnisbad Mayrhofen voor groot en klein een leuk uitje. Een glijbaan van 100 meter en een bandenbaan van 65 meter zorgen voor de nodige spanning. Erlebnisbad Mayrhofen is de ideale locatie om in de zomer lekker op het zonnedek te zonnebaden, en in de winter je heerlijk op te warmen in bijvoorbeeld de sauna.

Wellness in hotels
Een groot aantal hotels in het Zillertal hebben een zwembad, sauna en andere wellnessfaciliteiten. Hier kunnen hotelgasten meestal kosteloos genieten van de mogelijkheden op dat gebied. Voor niet-gasten van het hotel staat de accommodatie vaak ook open, informeer hiervoor bij de receptie. Vaak kun je tegen een gering bedrag gebruik maken van de faciliteiten.

Tags: , , , , , , , , ,


Reacties zijn gesloten.

Terug naar boven ↑