Zillertal Arena

Het skigebied Zillertal Arena ligt op een hoogte van 1470 tot 2300 meter. In het wintersportseizoen is het praktisch sneeuwzeker. Zillertal Arena heeft 59 moderne liftinstallaties, 169 kilometer aan skipistes, waarvan 10 kilometer zwart, 113 rood en 46 blauw. Het is het grootste skigebied in het Zillertal. De skiregio verbindt Zell am Ziller in Tirol met Königsleiten en Hochkrimml in Salzburgerland.

Skipas
De Zillertaler superskipass en de Zillertal Arena Skipas kunnen gebruikt worden in Zillertal Arena. Met deze passen kun je al de liften in Zillertal Arena gebruiken. De skipassen zijn van chipkaarten voorzien die door de zak van je broek of jas heenwerken, waardoor je de pas handig in je zak kunt laten tijdens het passeren van de poortjes.

Skibus
Gratis bussen verbinden de dorpen en dalstations van Gerlosplatte, Hochkrimml en Königsleiten. Met een geldige skipas kun je gebruik maken van deze bussen om van en naar de dalstations en je hotel of appartement te reizen.

Skischolen
Er zijn diverse scholen in het gebied Zillertal Arena waar je skiën of snowboarden kunt leren. De lessen kun je individueel of met groepen nemen, en je kunt kiezen om hele of halve dagen te lessen. Meer informatie over skischolen en prijzen van lessen vind je met de links hieronder.

- Skichool Königsleiten
Skischool Gerlos
Skischool Zell im Zillertal

Snowboarden
Snowboarders kunnen hun hart ophalen in Zillertal Arena. Er zijn verschillende half-pipes en Snowparks waar zowel beginners als professionals aan hun techniek kunnen werken.

Rodelen
Heb je even genoeg van skiën of snowboarden? Leef je dan uit op een rodelbaan in Zillertal Arena. Je vindt hier de langste baan van het Zillertal, een 7 kilometer lange rodelbaan in Hainzenberg. Ook in Krimml en Krumbachtal zijn rodelbanen.

Pistekaart
De pistekaart van Zillertal Arena vind je hieronder. Klik om te vergroten.

Tags: , , , , , , , , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Terug naar boven ↑